Jenta bak tastaturet


Hei!

Jeg heter Anne Nesteby og kommer i fra «fjellbygda» Alvdal i Nord-Østerdalen. Midt mellom Oslo og Trondheim. Stedet er mest kjent fra Flåklypa og Kjell Aukrust.
Året 2011 til 2012 gikk jeg på folkehøgskole på vakre Inderøy med foto som linjefag. Med den beste læreren og de beste medelevene var det et minnerikt år, med Cuba-tur, filmkvelder og kos på Sundsand.
Nå vender jeg nest nordover igjen, denne gangen Trondheim. Gleder meg til å flytte inn på Larssen og dekorere rommet, jobbe og møte kidsa fra Sund igjen.


Nå er jeg snart ferdig med mitt første år på NTNU her i Trondheim. Kulturminneforvalting bachelor finnes på Dragvoll. Der blir jeg hvertfall i 3 år, minimum.

I oktober 2012 ble jeg utsatt for ei stygg ulykke her i Trondheim, så hovedfokus sammen med skole, er nå trening. Har vært igjennom sårskift x? og fysiotimer etter den andre innleggelsen, så skole har blitt andreprioritet. Målet for toppform er sommeren 2014, så til høsten er det virkelig på tide å melde seg inn SIT idrett for å få fortgang på treninga.


Nå bor jeg igjen i Alvdal. Med fast jobb og Rondane, Jotunheimen og Alvdal Vestfjell innenfor rekkevidde trives jeg aller best. Muligens litt mindre fri nå enn som student, men nå er det tur hver helg og ikke lesing☺︎ Det har vært en snøfattig vinter så langt, men tipper det blir skiturer i vår lell!

Anne↟

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s