Telt på Bjørnskardskampen

I lengre tid har jeg ventet på et værvindu så det var mulig å overnatte på toppen av Bjørnskardskampen i Einunndalen. 13. til 14. august lovte bra på værmeldinga, så pakket sekken og dro. Det er ikke langt å gå, men det er en fin tur fordet. På toppen blåste det overraskende kraftig, så var glad for at teltet var med. Ringstind er et godværstelt, og det fikk jeg erfare. Det var som å være i en vindtunell. Teltduken blafret enormt, så ble dårlig med god søvn den natta. Var likevel heldig med været. Minimalt med regn, og en fin soloppgang. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s