Brødbaking

2013-08-19 11.41.29For er par dager siden fant jeg en oppskrift på en type lavkarbobrød på bloggen kamillak.com, og i dag bestemte jeg meg for å prøve å bake dette brødet. Mens  brødet fortsatt sto iovnen, luktet kollektivkjøkkenet allerede kjempegodt. Jeg tror dette brødet er noe jeg kan bake med jevne mellomrom i stedet for å kjøpe brød på butikken. Ikke bare er det billig, det er jo mye sunnere og bedre også.

2013-08-19 12.31.37

Etter at det hadde stått og avkjølt seg på rist en stunt, ble dette et supert måltid på formiddagen. Dette er et lavkarbobrød, og selv om jeg ikke bevisst følger den type kosthold, er det jo ikke noe galt i å lage et brød uten fint hvetemel.

2013-08-19 12.12.19

Nå har jeg også endelig satt av penger til nye joggesko, så når jeg fikk tid på lørdagen rakk jeg å kjøpe et par av de nye nike lunarglide 5, rett før stengetid. De forrige joggeskogene, lunarglide 3, ble etterhvert som sommeren gikk brukt mer og mer som fjellsko. Så de er ikke lenger egnet som joggesko.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s