Stockholm en vinterdag, Oslo en vårdag

Cafe by annenesteby
Cafe, a photo by annenesteby on Flickr.

Etter å ha vært innom både den Svenske og den Norske hovedstaden de siste 3 ukene, trekker jeg den konklusjonen at jeg personlig liker Oslo best. Denne konklusjone kan ha blitt påvirket i stor grad av at under Stockholmoppholdet, ble både jeg og reisefølget Eva syke, og været var lavmål, som snø og sludd og det som verre er. I Oslo hadde sykdommen fortsatt ikke sluppet taket, men det å være i mer hjemlige trakter gjorde at situasjonen ble bedre med en gang. Været i Oslo var også sommerlig i forhold. Nærmest overlykklige over å ha kommet hjem til vårt kjære Norge, kunne alt bare bli bedre. Selv om vi var glade over å ha kommet nærmere hjemme, var ikke turen over grensa helt bortkastet heller. VI hadde satt oss ulike mål, og de ble nådd i ymse grad. Noen oppgaver ble prioritert mer enn andre, og når vi i tillegg skulle ligge syke i noen dager av vår dyrebare tid, vil jeg si at jeg er positivt overasket over resultatet fra min forkjølelsessyke side. Tirsdag er innleveringsdag, og det sees frem til denne dagen med forkjølelsesøyne og nesespray.

Nå skal det også sies at selv om dette ikke ble helt som forventet, er vi enige om at det var en fin tur. Bare se på bilde øverst. Gamla Stan er fyllt av koselige cafeer, butikker og trange gater formet av hus med forskjellige fine farger. Jeg har iallefall lært, og litt motbevist, at det ikke bare finnes dårlige klær, det finnes også dårlig vær.(Les Stockholm på vinterstid i snøvær)

I morgen drar jeg tilbake til Sund, klar for å utnytte de siste månedene vi har igjen til det fulle. Masse foto, skolesøking, hybelleting og jobbsøking. Hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s