Sommerferie

Leirdiket

I dag er det 27 dager til jeg og min venninne Ida drar med oss de, mest sannsynligvis, tunge sekkene våre nedover Europa. I det siste har vi gått til innkjøp av de nødvendige tingene vi manglet, slik som lakenpose, regntrekk til sekk og sekkebærere. Det dyreste vi mangler på innkjøpslisten nå, er selve billetten. Det kommer til å bli et øyeblikk fyllt med glede, og kanskje litt nervøsitet, når vi får billettene ned i postkassen. Da vil sommerfuglene komme flyvende i høy hastiget. For meg er dette noe helt nytt. Jeg har fra før kun vært i Roma sammen med klassen, og det ga helt klart en videre inspirasjon til reise.

Good times gonna come.

Anne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s